de weken zijn voorbijgegaan,
maar volledig langs me heen gegaan.
mijn zoontje net geboren ,wat een intens geluk
even kon niks meer stuk.
op het moment dat ik besefte dat hij was geboren,
hadden jullie je enigste zoon verloren.
ik kijk naar de urn op jullie kast,
zo intens verdrietig,maar ook verrast.
het knuffeltje dat ik voor zijn geboorte kocht.
en met veel liefde had uitgezocht,
dat staat nu nagemaakt als urn bij jullie thuis.
ja,uppie een hele normale muis
het besef dat hij er nooit meer zal zijn
dat doet me zoveel pijn
wetend dat uppie hem en jullie zoveel liefde bracht,
dat had ik 13 jaar geleden niet verwacht
door een trein werd jeroen gegrepen,
waarom? dat heb ik nooit begrepen
lieve jeroen 'youre special'