Het doet zo'n pijn, maar er over schrijven helpt.
Ik schrijf momenteel ook weer gedichten.
Maar plaatsen doe ik ze nog maar niet.
Zijn nog te persoonlijk
Doordrenkt van veel verdriet
Loop nu bijna een jaar te dolen
Met mijn ziel onder mijn arm.
Zie het soms ook echt niet meer zitten.
Voel me zo koud in plaats van warm
Had een heel goed en fijn leven.
Maar plots kwam daar de dreun
Wist echt niet wat te doen meer.
En nu doet het @!^%$ nog steeds zeer
Zal dat gevoel van pijn ooit verdwijnen.
Dat wat ik nu nog steeds voor haar voel
Ilona schrijft zo mooi "de pijn zal helen".
Dat is wat ik bedoel.
De tijd die zal het leren.
Of dit straks ook geld voor mij.
Denk eerlijk gezegd van niet.
Ze betekent gewoon teveel,nog steeds alles voor mij.
Ja, nog steeds wil ik haar heel graag terug.
Ze is dan ook zo bijzonder.
Het mooiste en liefste wat er is.
Kan gewoon niet zonder........... haar.
19-01-2001.