Over heersen
Golven eten,
zeeën vreten,
oceanen huilen
buien om
buiten wolken
te kussen,
in regen
te druilen
sneeuw te
trotseren
vorst de
rug toe
te keren,
met winden
te waaien,
hard en
met vlagen,
jachten en jagen,
dollen en tollen,
blaadjes
in straatjes,
wou dat
ik god was,
niet zo
kapot was,
wie is
de speler
wat is
het spel,
wie gaat
verliezen
door naar
de hel
ben ik
de winst
verlies jij,
echt wel.
wil melker
20/01/2001