School!
School is... Saai!
Nooit eens iets spannends.
School is... Fraai!
Altijd wel wat brandends.
Een brandend nieuwtje over de speelplaats.
Een roddel of een gewone leugen.
En de ergste die was laats,
toen Pim weg moest voor haar pas geboren zeugen!
Economie, Frans, En wis.
Aardrijkskunde, Fysica en Chemie!
Maar het geen dat ik het allerergste mis,
euhm ach ja die heb ik nie.
School is tijdverlies!
Ik denk dat ik later toch maar geen beroep als leraar kies!