Iemand die schrijft,
die blijft.
maar hoevaak gebeurt het niet,
dat je halverwege je blad verschiet?
"KNAK" zegt dan de punt,
het ergste is, dat je dan niet meer verder kunt.
Wat kun je dan anders als zwijgen,
en proberen dat ding weer scherp te krijgen?
Daarna kun je weer verder schrijven,
en hopen dat je dan mag blijven.