bang dat ik te veel aan je laat merken
bang dat je gek van me word
bang dat ik teveel van me laat horen
bang dat dit je gaat vervelen
bang dat ik te vaak zeg dat ik je mis
bang voor alles wat ik doe
bang voor mijn eigen gedrag
bang en dat alleen omdat ik jou zo ontzettend graag mag.