Ik teken met mijn vingers.
Figuurtjes op het raam.
Ik zie buiten,
de kerstboom al weer staan.
Ik veeg met mijn handen.
Condens van het venster.
Ik zie in de boom,
Een wippende ekster.
Ik pink met mijn nagel.
Een traan van mijn gezicht.
Ik kijk in het raam,
weerspiegelend jou gezicht.
Ik houd met mijn handen.
Jou foto heel dicht tegen mij aan.
Ik denk aan al die fijne dingen,
deze gedachten laat ik nooit meer gaan.