Dapper, sterk en mooi
Je kan zo hoog vliegen
Nu zit je geknield op de grond
Met je vleugels om je heen geslagen
Alles gebeurd met een reden
Vertellen mensen met goede bedoelingen
Je doet zo je best om ze te geloven
Maar nu heb je gewoon verdriet
Mijn keel doet pijn
Die woorden kan ik niet spreken
Welke reden kan er zijn?
Ik weiger het je te vertellen
Kijkend in je betraande ogen
kan ik geen waarom bedenken
Mijn aan de grond gedwongen engel
zonder uitleg om je te troosten
Niets heb ik om uit te leggen
Toch heb ik iets te zeggen
Je werd gekwetst, maar je bent gegroeid
Je bent gewond, maar je hebt weten te overleven
Jou is kwaad aangedaan, maar je blijft het goede geven
Jou is het zwijgen opgelegd, maar je spreekt je uit als anderen worden gekwetst
Je bent verraden, maar je probeert nog steeds te vertrouwen
Je bent geslagen, maar anderen bescherm je met je vleugels
De magie in je heeft voor deze wonderen gezorgd
De magie in je zal je weer laten vliegen