de mooiste dagen van het jaar
voor mij decembermaand
lijkt lang gelee,maar opeens zijn ze daar
zomaar uit het niets..
ze brengen vele vreugde dagen
maar voor veel mensen ook pijn
want ook al vind ik dit de mooiste dagen
mijn december zal nooit meer hetzelfde zijn...
tuurlijk is het nog steeds mijn feest..
maar heeft nu ook een wond geslagen
en pas als het litteken is geheeld
zal december weer hetzelfde zijn.
samen met mijn kinderen
ook voor mij heel fijn
heerlijk bij de kachel
genietend dat ik moeder mag zijn..
en alle dingen die nu zo pijnlijk zijn.
vervagen als ik in december met mijn kinderen mag zijn.
dus ook al is mijn hart vol van gemis en pijn
ik wil er voor mijn kinderen zijn
samen is de decembermaand ons feest...
en ook samen met hun
zal ik genieten,en hun koppie`s laten stralen
want dat raakt mij het allermeest..
samen gaan wij ervoor..lieverds..kusss