De dag dat jij me verlaat,
Sta ik eenzaam en alleen
In een wereld vol oorlog en geweld
Ook al heb ik mn vrienden nog
Zonder jou zou ik me leeg en verlaten voelen
Wie zal me beschermen
Tegen al het kwaad
In een wereld waar men geen naastenliefde meer kent?
Als jij me verlaat
zal ik leven in een grauwe wereld
vol donkere wolken en regen
Dus alsjeblief,
Verlaat me niet,
Maar neem me in je armen,
Bescherm me
En laat de zon voor altijd voor ons schijnen!
-'-(@|*¨^$é]{!Ik Zie Je Zo Ongeloofelijk Graag!}[è$^¨*|@)-'-