Ik ben teleur gesteld in sommige mensen
ze weten altijd iets over ons te vertellen
ofwel worden we voor getrokken of wel doet één van ons twee iets verkeerd dan staan ze al met juffrouw.
mogen wij eigenlijk nog wel ademen,waarom mogen wij geen vriendinnen zijn.
soms handelen ze zo smerig en in uw gezicht zijn ze dan poeslief
ze doen schijnheilig
ik ben echt teleurgesteld in mijn klas!
Katrien,Veerle ,Ilse,melissa en hanne jullie zijn meisjes uit de 1000 echt waar,als jullie een probleem hebben dan sta ik altijd open voor jullie.
en de rest kan stikken voor mijn part.
mijn leven gaat verder,en ik vergooi het niet aan die paar mensen.