Liefste mams
Liefste mams
op een duistere woensdag besliste je niet langer te leven
jijzelf besliste niet langer meer te bestaan
toen ik dat hoorde ging mijn hele lichaam aan het beven
ik dacht: "Mams, wat heb je toch gedaan?"
Liefste mams
een depressie maakte van jouw mooie dagen duistere nachten
je werd een zombie die dacht steeds aan zelfmoord
en niets, niets bracht je nog op andere gedachten
en op woensdagmorgen hing je je op aan een koord
Liefste mams
ik zie je nog steeds heel erg graag
ook al zul je nooit meer bij me zijn
toch heb ik nog één enkele vraag
was het ik, mams, deed ik je zo veel pijn
................