In het leven moet je soms kiezen
Altijd zal je wat winnen
Maar ook vaak wat verliezen
Keuzes moet je soms nemen
Al zorgt dat voor nieuwe problemen
Soms kies je voor een weg
Vol met hobbels en met gaten
Mensen komen naar je toe
Maar ook zal je dingen moeten achterlaten
Het zal verdriet doen
En veel pijn
Maar je mag huilen bij mij
Ik zal er altijd voor je zijn...