Ik ken mezelf soms echt niet
en vraag me dan af hoe een ander me ziet
ben ik een raar persoon
en ben ik niet schoon?
Wat denken ze over mij
in deze maatschappij
ik zou het echt eens willen weten
of ze me graag zien of liever vergeten
Ik weet dat het niet belangrijk is
maar denk ik juist of mis
dat de meeste me niet mogen
en liever rond me lopen in bogen
Ik weet dat ik het me niet moet aanttrekken
en niet moet luisteren naar die dikke nekken
maar toch luister ik naar hun commentaar
want misschien is het wel waar