Wij samen hand in hand lopen,
samen mooie kleren kopen.
Al die gewone dingen lijken zo mooi met jou,
Ik weet al 4 jaar dat ik van je hou.
Bij jou voel ik me altijd gelukkig en blij,
jij bent de enige echte ware voor mij.
Die kleine dingen, zoals de manier waarop je me aanraakt,
wij zijn echt voor elkaar gemaakt.
Toch zullen ze nooit uitkomen, deze mooie dromen.
Ik denk niet dat er ooit aan mijn gevoelens een einde zal komen.
Een mooie vriendschap delen we samen,
Voor mijn gevoelens voor jou ben ik me allang gaan schamen....
IK heb enorme pech, deze gevoelens willen gewoon niet weg!
Wij samen, het lijkt perfect maar het zit er niet meer in.
Jij hebt immers al 6 jaar een vriendin.