Die dag gaat komen!
Die dag gaat komen
Zeden ze tegen mij..
Ik kan het alleen maar dromen
Zuurstof te kort dat is het probleem
Ik luisterde al lang niet meer......
Door mijn hoofd alleen maar dit:
Het is gemeen ,gemeen,gemeen
Waarom ik,
waarom ik..
Denk maar niet dat ik dit pik
Pak maar een ander
riep ik hard
Toen ik dit hoorde
ging ik pas echt van het leven te genieten
okal heb ik een vervelende
ziekte
ik kom er wel door heen
Want wat ik zeg is wat ik meen!
P.s ik zou graag reacties hebben.. mailen mag ook