Jij begrijpt het niet,
waarom ik je nu steeds ontwijk als jij me ziet.
Het is beter zo, geloof me maar.
Ik ben al zolang verliefd op je, het is echt waar.
Ik ben zwak, ik durf je niet meer aan te kijken,
bang dat ik door jouw blik zal verzwijken.
Het is echt verboden,
maar mijn gevoelens voor jou zijn niet te doden.
Ik probeer het maar het is zo moeilijk om je te ontwijken.
Elke keer als jij me zit aan te kijken......
Je bent al bezet
maar onbewust toch degene die mij elke keer van mijn ondergang redt.