Afspraak in Breda :
Ik ben gisteren naar Breda geweest
Zoals was afgesproken
Ach mensen was me dat een feest
Ik was gekraakt, gebroken
Daar in dat hotelletje aan ‘t station
Waar wij ook vroeger kwamen
Waar onze eerste romance begon
Daar kwamen wij tezamen
Jij zei wel kamer zeventien
Maar dat was een vergissing
Ik heb je daar helemaal niet gezien
En nam toen een beslissing
Ik ben gaan eten,ja…chinees
’t was daar dat ik haar ontmoete
Ze had zo van dat vuurrood haar
Een gelaat vol zommersproeten
Zij heeft mijn dag toen goed gemaakt
Ik heb haar zo bewonderd
De standjes die ze daar toen deed ! ! !
Dat heeft mij overdonderd
Zo zie je maar,ik sta altijd klaar
Om een afspraakje te maken
Ik hoef alleen en klein gebaar
Je hoeft me niet te schaken.
Pramodah