Soms weet ik niet wat ik voel,
wat is mijn doel?
sommige dingen zijn mogelijjk
en zeer belangrijk
Soms vraag ik me af
ben ik zoals sommigen zeggen laf?
of is het omgekeerd
en denken zij verkeerd
Wat anderen zeggen trek ik me soms aan
en laat dan wel eens een traan
maar mag je wel reageren
of moet je het gewoon laten passeren
Soms is het leven moeilijk
en ook wel bangelijk
maar toch blijf ik strijden
waardoor ik soms moet lijden
Maar volgens mij
bestaat er geen perfect leven in deze maatschappij
er zijn altijd wel ergens problemen
waarodoor mensen beginnen te wenen
Soms vind ik het goed
om het opdoen van een beetje moed
te leven in mooie dromen
die misschien ooit kunnen uitkomen
Er zijn momenten waar ik gelukkig ben
maar het geluk niet erken
deze momenten zijn belangrijk om uit te leren
en niet om mijn rug naar toe te keren
Soms heb ik behoefte aan een beetje raad
van een zeer goede kameraad
maar ik kan niet iedereen vertrouwen
om een goede relatie op te bouwen
Dan zit ik weer in de problemen
en neem dan weer de benen
ik los het dan niet op
maar krop alles op
Soms zou ik mezelf willen veranderen
en denk dan weer aan anderen
waarvan de problemen groter zijn
en bijna nooit gelukkig zijn
Als ik denk aan die mensen begin ik te beven
en besef dan hoe gelukkig wij leven
en welke problemen we ook veroorzaken
het is waarschijnlijk niets om je hele leven zorgen over te maken