Plots, op een dag
Een donderslag bij heldere hemel
Jij, die niet meer verder wou
We beloofden elkaar altijd trouw
We beloofden om er altijd voor elkaar te zijn
Maar waar ben je nu?
Waar zijn je lippen, je armen, je ogen
Waar is je lieve lach?
Ondanks alle pijn die je mij gaf
Voel ik nog steeds het gemis
Het gemis van jij rond me geen
Ik wil nog zo veel zeggen
Maar vooral
Ik hou van jou
Ik hou van jou voor altijd!