op de noten van de muziek
is dansen zoiets als vliegen
of zoals in slaap vallen door
engeltjes die je heen en weer wiegen
dansen is zoals de vrijheid
die eeuwig zal duren
en veel meer waard dan de tijd
het schenkt ontspanning, uren en uren.
op de schitterende sterren,
daar wil ik nog even dansen
laat me dansen in de maneschijn,
geef me nog duizend en één kansen
ik voel me in een sprookje als
ik me overgeef aan de klanken
degene die me deze mogelijkheid gaf
moet ik met alles en nog wat danken
dansen is een deel van MIJ
niemand zal ooit belangrijker zijn
die vrijheid dat vliegen neemt niemand me af
ik ben verliefd op het dansen, is dat nou niet maf?