Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Wat moet ik zonder JOU
jij WAS verliefd op mij
ik keek naar jou en de vonken sloegen over
jij vroeg verkering aan mij
mijn hart sloeg over en schreeuwde inmezelf zeg ja zeg ja
jij schreef een briefje waarin stond wil jij het met mij
ik schreef meteen terug en schreef JA JA natuur lijk
ik zag je in de pauze
mijn buik hield het niet meer van de zenuwen
ik begon te trillen toen je me vast hield
je vroeg aan me of ik ziek was
ik zei nee ik tril omdat ik het koud heb
hij kuste me
ik kuste terug
na school ging ik met je mee naar huis
onder weg naar je huis hield je mijn hand vast
bij jou aan gekomen gingen we naar boven
we gingen op je bed zitten
die tijd van 2 maanden 3 weken en 4 dagen ging voorbij
toen werd je op een vriendin van mij verliefd
ik ging eraan kapot
jij maakte het uit
het eerste wat ik deed toen ik thuis kwam was
naar boven rennen en met mijn hoofd tegen de muur rammen
ik kon het niet aan
mijn vriendin vond jou vanaf het begin al tegek
jullie namen iets met elkaar
ik kon het niet aan zien
er kwam een schoolfeest
jullie stonden samen ik had aan mijn vriendin beloofd bij haar te staan
toen ze elkaar kusten kon ik wel janken
ik chagerijnig van ik deed mijn best om aardig te blijven
2 dagen later kwam mijn vriendin naar mij
ze belde hem op en maakte het uit
ik wist niet hoe ik het had
ik kon wel janken van geluk
eidelijk was het voorbij
ik haat hem maar hij was het beste wat ik ooit was tegen gekomen
......................................................................
Reacties op dit gedicht
inge vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
inge
Gecontroleerd door:
Frummel
Gepubliceerd op:
20 januari 2001
Thema's:
[Liefdesverdriet]