Gisteravond het was al laat
Kreeg ik het onder het rijden te kwaad
Ik heb gehuild tot aan mijn huis
En heb gedacht in dit leven hoor ik niet meer thuis
Behalve mijn kat heeft niemand iets aan mij
Relaties die ik aanging zijn ook allemaal door mij voorbij
Ik verziek mensen hun leven
Dus waarom zou ik dan moeten blijven in dit leven ?
Alles buiten mijn werk om, doe ik fout
Ik gedraag me vaak versteend en koud
Mensen begrijpen mij niet meer
En ik zelf ook niet en dat doet zeer.
De een zegt, neem de tijd zorg dat je eerst jezelf vindt
Als je dat doet zegt een ander wat ben jij een egoistisch kind
Moeilijk zijn mag je niet
Want dat brengt anderen alleen maar veel verdriet
Kijk toch eens rond en zie wat je anderen hebt aangedaan
En ik zie het allemaal wel en laat een traan
En denk
Voor wie is het een toevoeging, dat ik nog leef
Mijn ouders? Dat is waar al is het geen vreugde dat ik ze geef
Met mijn moeilijkheden sleep ik iedereen mee
En dat wil ik niet meer dus zeg ik tegen iedereen nee
Nee, als ze me willen helpen
Nee, voor een arm om me heen
Nee, als ze eten willen maken
Nee, ik durf niets meer aan , ik blijf wel alleen.