Jij bent diegene die ik bewonder….
Wow ik heb jou zien schaatsen,
en je kwam over de eindstreep alleen wel als een van de laatste.
Dat kwam omdat je gevallen was,
maar ondanks dat was je nog steeds in je sas.
Je had een paar ronden op kop gereden,
wat maar weinig rijders zo lang deden.
Toen draaide jij je om naar het publiek voor aandacht,
er werd toen hard geklap in plaats van zacht.
Maar na een stuk of wat ronden,
toen de grote rijders voor stonden.
Ging jij zomaar onderuit in de bocht,
waarna jij gelukkig weer je benen op zocht.
En achter het peloton aan ging,
waar je veel complimentjes over ving.
Maar 5 rondjes voor het eind ging je weer,
dit keer deed het wat meer zeer.
Want je kwam er niet meer bij de andere,
tja, aan die afstand kon je niks meer veranderen.
Maar moedig reed je je laatste rondjes in je eentje!
Als ik iemand bewonder ben jij dat wel,
want niemand die schaatst zo mooi en snel.
Bob jij bent mijn voorbeeld!!!!!!!
En ik heb genoten van je race op Amsterdam!!