Jullie 3…
Ik zag het weer even niet meer zitten,
iedereen zat weer is op me te vitten.
Maar die avond werd uiteindelijk de avond van me leven,
en dat hebben jullie mij gegeven
Hulzebos, de Jong en Agenent reden ineens voor mij neus,
ik dacht dit is een grap je maar ik zag ze heus..
Het was een landelijke marathon van 100 ronden,
ja dit was weer is een pleister op de open wonden.
Eerst Bob de Jong,
die de andere naar voren dwong.
Maar later 2 keer onderuit ging,
maar ondanks hij als één va de laatste binnen kwam veel applaus ving.
Agenent was zomaar ineens weg,
hij reed die 5 ronden wel hard zeg!!
In 5 ronden haalde hij het peloton weer in,
hij was diegene die er echt voor ging.
Uiteindelijk werd hij derde.
Dan hebben we onze Hulzebos nog,
en dat is ook geen slechte schaatser toch??!!
Hij behaalde weer het groene pak,
want die is voor de tussensprints en dat is nou eenmaal zijn vak!
Jullie 3 hebben weer even doen opleven,
en me een geweldige avond gegeven!!!!!
Dank jullie wel!!!