beseft dan niemand hoeveel ik van je hou...
kan het niet anders, ben ik echt alleen maar fout.
kwil gewoon dat jij van me houd.
soms denk ik dat niemand ziet,
hoeveel ik van het leven geniet
soms heb ik het gedacht dat niemand begrijpt wat ik bedoel.
wat ik denk of wat ik voel.
ik heb spijt over dingen die ik deed, maar ik meen het goed
veel beter dan jij vermoed
alleen om jou wil ik leven
alleen voor jou kan ik me geven
sommige stukjes komen uit een leidje van clouseau