Un uccello piccolo apre le sue ale
galleggia nei cerchi attraverso l'aria
prova a trovare il giusto senso
e mosche attraverso le nubi, senza qualsiasi dispiacere
verso libertà, ritenere così alleviato .
Quanto ha duro non stato
per imparare come volare, galleggiare, scendere
e non è ritiene come cielo
per pottere volare tutte da lei
aggiornare con i vostri sogni.
(Ben 't nog volop aan't leren, dus sorry voor de foutjes, ben gewoon maar een beetje aan het experimenteren nu)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Een kleine vogel slaat zijn vleugels open
zweeft in cirkels door de lucht
probeert de juiste richting te vinden
en vliegt tussen de wolken door, zonder zorgen
de vrijheid tegemoet, met een zucht van opluchting
Hoe moeilijk is het niet geweest
om te leren vliegen, zweven, sturen
en is het niet zalig
om helemaal zelf te kunnen vliegen
je dromen achterna.