Kijk me aan
als je met me praat
ik wil gewoon de waarheid weten
zeg me niet dat je me haat
terwijl je met je gezicht
naar de muur blijft staan.
Achttien
is toch oud genoeg
om een antwoord te krijgen
op wat ik je vroeg
kijk me aan als j’ iets zegt,
laat me je gezicht zien.
Wat is spijt
als je die niet zien laat,
als je alleen maar
tegen de muren praat
en elke confrontatie keer op keer
na keer vermijdt.
Waardeloos
is hoe ik me voel
jouw liefde voor mij
bleef een onbereikbaar doel
wetend dat je zelfs de muren
boven mij verkoos.