Soms neem je een besluit,
en komen al je dromen uit.
Soms krijgt de twijfel overhand,
en wordt je door verdriet soms overmand.
Soms kom je terug op wat je je had voorgenomen,
dan kan je alleen maar verder dromen.
Soms moet je aan jezelf denken,
en dan kan je liefde schenken.
Ik volg nu mijn gevoel diep van binnen,
en kan er weer een levensles beginnen.
Zo kom ik zeker bij mijn doel in het leven,
dit kan alleen maar vreugde geven.