Haat me niet
Nu ik niet meer van je hou
Haat me niet
Vooral niet nu
Ik vraag je
Hoe vertel je iemand dat het over is
Geef je gewoon die enorme dreun
Of knijp je langzaam de lucht eruit?
Ik wil je vertellen
Dat ik niet kan pretenderen wat ooit was
Het leven is zo kort
En keuzes vallen zwaar
Onderweg ging het mis
We dreven uit elkaar
Ik kan jou niet gelukkig houden
Door het zelf niet te zijn
Een vreemde in mijn eigen huis
Het spijt me lief
Vergeef me
Ik kom niet meer thuis