Kon jij maar voelen
Wat ik voel
Kon jij maar leven
Waar ik naar leef
Kon jij maar denken
Wat ik denk
Kon jij maar zien
Wat ik in je zie
Kon jij maar wensen
Wat ik wens
Kon jij maar geven
Wat ik geef voor jou
Kon jij maar dromen
Wat ik droom
Kon jij maar houden
Zoals ik van je hou