Het heldere licht voor jou..
Twee weken zag jij voor het laatst het daglicht,
en daar ging je met een lach op je gezicht.
Eindelijk verlost van die pijn,
want dit leven was voor jou niet meer fijn!
Je bent toen voorgoed gaan slapen,
en probeerde ik mijn leven weer een beetje op te rapen.
Maar dat is een ding dat nog niet goed is gelukt,
want van jou dood ben ik nog steeds stuk.
Nooit over schaatsen vertellen,
kan je nooit meer mailen en bellen.
Het is zo moeilijk het leven zonder jou,
maar verder leven is wat je niet meer kon en wou.
Jij wou naar dat heldere licht wat voor je scheen,
en ik hoop dat het daar dan ook fijn is.
Maar vergeet niet dat ik je voor altijd mis!!