Dit had ik nooit gedacht!!!
Nooit gedacht dat ik het zou halen,
want mijn zelfvertrouwen is behoorlijk aan het dalen.
Maar zaterdag kreeg ik te horen dat ik mee mocht doen,
meedoen aan een vierbanen toernooi!!
Ik ging helemaal uit me dak,
en nu denk ik gelukkig weer die marathon haal ik met gemak.
Me zelfvertrouwen stijgt weer,
en doet het leven niet meer zo’n zeer.
Ik heb nou weer iets om naar toe te leven,
een marathon die ik niet zomaar is gegeven.
Alleen de beste gaan daar heen,
en dan ben ik er vast ook één!!
Nooit had ik dit verwacht,
en ik had dit ook nooit van mijzelf gedacht.
Bewijs heb ik nu dat ik toch nog wat kan!!!