Al is het leven nog zo hard..
Het leven is zo hard,
maar als het niet meer gaat neem dan een nieuwe start.
En probeer het dan weer op nieuw keer op keer,
ook al doet het leven af en toe zo’n zeer.
Maar wat heb je eraan als je het op gaat geven,
want dan mis je ook alles leuke dingen in het leven.
Leuke dingen die je nu misschien niet ziet,
maar dingen die er wel zijn!
Overwin het leven,
en ga niet in een hoekje zitten beven.
Maar kom op voor jezelf en andere,
en probeer het leven van slecht naar goed te veranderen!
Ga voor de leuke dingen,
voor die dingen waar je van gaat zingen.
Zoek een leuke baan,
en collega’s die je zien staan.
Ga niet bij de pakken neer zitten,
en haal die gedacht uit je hoofd van altijd willen pitten.
Maar vecht voor je eigen plaats,
want als je denkt dat je op deze wereld niet thuis hoort zit je er naast!!!