Vanmorgen
tussen dauw en gras
stond ik slaperig op
Ogen even uitgewreven
plots mijn hart een sprong
Want daar
tussen as en kolen
lag wat verloren
een grote strik
en wat ik niet meer durfde dromen:
er hing een pakje aan
Mijn langverwachte speculaas
was eindelijk daar
(na 20 jaar)
Dankje Sint!!