Mijn gedachten zijn zo grijs als de lucht
Niet wetend wat der komen gaat
Als regen die langs mijn ramen stroomt
Komt het eruit als storm in een zucht
Ver gezicht grauw en mistig lijn
Misschien met donder en bliksem
of is het als dwarrelend sneeuw, puur
Wit als mijn gedachten konden zijn