De nevel verspreidt zich na alle kanten,
de wind weet van wanten
In mijn binnenste knaagt iets,
maar ik weet van niets
De mist hangt over het polderland
De klamme vingers van de mist
verkillen mijn lichaam
Waar is het toch misgegaan
Waarom hield ik op voor jou te bestaan
Waar is onze liefde heen gegaan