Geef me verlossing
Geef me verlossing,
Sla mij genade
Kus me lippen
Ik ben buiten
Ik ben binnen
Geef me vrede,
Hartstocht verstikt de ziel
tot ze geen kik meer geeft,
Bezit alle schoonheid al
en hunkert toch naar meer,
In deze witte sneeuw zink ik weg,
in deze stilte,
In deze witte sneeuw
in deze stilte geloof ik
Ik kan niets aan deze eenzaamheid doen,
Troost me,
Ik kan het allemaal niet in bedwang houden
als jij me niet laat gaan
de hemel houdt iets van verwondering in,
en ik wilde maar al te graag geloven
dat ik wel klein gekregen zou zijn
als de woede in mij bedaarde,
In deze witte sneeuw zink ik weg
Ik rek me hand uit.
Ciao,