Mama
van de 3 broer dat ik heb kan ik er maar 2 uitnemen
want die ene heeft jou in de steek gelaten,
wij hebben hem met alle feestdagen gevraagd alleen maar om een
glimlach op jou mooie gezicht te toveren maar het kon niet baten
Micha,heeft uren staan bellen en zijn best gedaan maar hij heeft
kort weg gezegd dat wij nimeer bestaan
maar ik weet de kleinste van het hele gezin
dat er geen beter is als jou mama !!
dikwijls te bezorgd,zelfs nu kom je mij nog een kusje geven op
mijn wang en je zang laten horen !
en nu op die saaie witte morgend had je die glimlach op je gezicht
die zelfde glimlach dat ik zag vanwaar ik zo hard heb over gedroomd
heb
maar ik heb nooit met woorden tegen je gezegd hoeveel dat je mij
waardt bent,dat durf ik niet en nu vraag ik mij af waarom niet ?