Het heeft geen nut om te dichten vanavond.
Ik kan nu toch niet alles op orde proberen te krijgen.
Het zal deze keer de verwarring niet verlichtten.
Omdat jou verwarring blijft stijgen.
Zolang jij niet op een rij hebt wat en wie je wilt.
Ben ik machteloos en kan ik niks beginnen.
Ik wil je iets geven, iets van troost wat jou verdriet stilt.
En ik wil je hele hart begeren en voor mezelf winnen.
Maar als ik alles inzet om jou te veroveren.
Kwets ik iemand om wie jij ontzettend veel geeft.
En die jou wereld (misschien wel beter dan ik) kan betoveren.
En daarmee kwets ik ook jou, en dat is juist iets waar ik niet naar streef.
Ik weet dat je nu bij haar bent.
En ik weet ook dat je twijfelt tussen haar en mij.
Maar je ziet dat ik ook overduidelijke signalen uit zend.
Hopelijk wil je met mij verder door het leven, zij aan zij.