Begijp het even niet meer
Je maakt mij zo in de war
Was het gister nog oud zeer
En deed je weken lang star
Kreeg ik een sms van jou
Zo lief, zo niet jou
Kreeg weer kriebels in mijn buik
Weet niet of ik weer in het diepe duik
Je hebt mij echt pijn gedaan
Zag mij gewoon tijden niet staan
Ik was er wel voor jou
Zal dat ook altijd zijn
Omdat ik van je hou
Je voelt als mijn
Moet er maar eens goed over nadenken
Dan ook eerlijk zijn tegen jou
Ook als ik jou mijn liefde niet kan schenken
Laat ik je staan in de kou
Je bent nu zo open naar mij
Ik wil het koesteren
Ik wil je hier bij mij