Na aanleiding van het stuk "concerto F major, Siciliano" van "J.S. Bach". De sfeer van het stuk is precies die van het gedicht, je zou het er eigenlijk bij moeten horen...
******************
TRANEN VAN GOD
Niet te stelpen
Tranen
Van het duister
Hopeloos
Cynische wereld
Ten onder
Vreugdeloze sluier
Ongeremd verdriet
Uitgestoken hand
Tastend in niets
Waanzinnig ongeloof
Geweld in
Nooit ervaren liefde
Dit ongezien leven
Verstopt achter
Moed der wanhoop
Verborgen kast
Van het bestaan
Neem het
Vergeten
Nooit geleefd
Tranen
Van God
zĀ¤nnetje
21/01/2001