Ik weet dat ik je veel pijn heb gedaan
Maar moet je daarom het leven aan je voorbij laten gaan?
Je bent veels te jong voor zulk een verdriet
Werp je blik vooruit en geniet!
Er zullen andere liefdes komen in je leven
Mensen om wie je zoveel meer zult gaan geven
Luister en doe wat ik je zeg
Trek het je niet aan,die pech
Ik blijf toch altijd je vriend
Maar weet dat je beter verdiend
Ik wil je niet onnodig laten lijden
Kop op,er komen betere tijden
Ik weet,ik heb nu makkelijk praten
Maar het zal zeker baten
Ik heb het meegemaakt die pijn,dat verdriet
Ja,je geloofd me nu niet...
Aan mij te gevoelens verspillen is fout
Ga er niet aan onder door
Want eens kom je iemand tegen
Van wie je veel meer houdt!