schijn, twas niet waar
gevoelens ingehuurd
vergeten was het gevaar
de wijde wereld ingestuurd
verliezen zijn goed te maken
als je vinden kan, een oplossing
lijken antwoorden te veranderen in vragen
als je nu eens begon bij het begin
vervangen gevoelens plots ingehuurd
denk gewoon niet aan die dagen
de controle kwijt, niet langer bestuurd
dus herleef die ene dag niet telkes weer
de dag erna herbegint het begin
maar denk nu voor eenmaal eens een keer
aan dat ene prille begin
wat is er toen fout gegaan
het antwoord op die vragen
welke fout hebben wij toen begaan...
het antwoord zal je wereld op handen dragen
wat wou jij
en wat wou ik
denk je vrij
vind je dat ik te hoog mik
maar vind het antwoord op dat ene begin
die ene fout toen gemaakt
waardoor jij je liefde hebt gestaakt
gevoelens zo verkeerd begrepen, denk aan het begin...