Hemelse openheid
Straalt er voor mij iets
Omarmd met de wind en waait naar overal
Hemel en aarde
wat gij voor mij als kind bewaarde
neem ik in eren
Maar waar ik mij bevind
hangt af van het keren van de wind
Stervende morgen
Een oogblik door het raam
Niet komend tot de buitenlucht
Nee alleen dromen over
Ja dromen over die terugblik
zo stil en zo spontaan
De dagboek bladenwoorden
sterven op mijn lippen als ik stil lees
Maar dat is niet het principe
Het principe is dat de inhoud geeft
Weerspiegeld in mijn ogen
als zonnestraal regenbogen
Tornado's van 't oord
doorkruist met windsnelheden
Maar soms gewoon stille beelden