De boel de boel gelaten
gewoon wat aan de telefoon zitten praten
Laat maar even alles zoals het is
totdat ik jou niet meer zo mis
*****
Even alles op een rijtje zetten
op niemand als mezelf letten
Het heeft ook zo zwaar gewogen
lang geduurd voordat mijn tranen waren te drogen
*****
Even de boel de boel laten
een maand geleden, was ik nog in alle staten
Heb zo moeten knokken, ben zo moe
deuren dicht, gordijnen gesloten, en mijn ogen toe
*****
Verwerken, rusten en slapen
even alle stukjes bij elkaar rapen
Even de boel de boel laten
een maand geleden was ik nog in alle staten
*****