Konden deze dagen maar weken duren...
Yes, kerst komt eraan,
kerstbomen en een witte laan.
Leuke tijden mee maken,
en hopelijk met witte daken.
Cadeautjes, gezelligheid en lekker eten,
en ’s avonds lekker met iedereen bij keten.
De winter is altijd het leukste van het jaar,
en met kerst komt dan ook een heleboel gezelligheid bij elkaar.
Iedereen moet dan vrolijk zijn,
een keer een dag zonder pijn.
Ik kijk er nu al naar uit,
naar die twee dagen.
En dan hebben we het nieuwe jaar nog,
en dat mogen we natuurlijk ook niet vergeten, toch!!
Leuk met vrienden vuurwerk afsteken,
waarom duren deze feestdagen geen weken?
Want het gezelligste tijd van het jaar is dit,
waar niemand dan ook bij stil zit.
Cadeautjes kopen en lekker eten klaar maken,
en van al dat soort zaken.
Van mij dit wel wat langer duren,
maar ja dat is helaas niet zo.
Dus gaan we maar weer door in het nieuwe jaar,
en komen aan het eind van dat jaar weer gezellig bij elkaar.