Hé, dag kleine mens
daar op het bruine aardplatform
Wat heb jij mooie ogen
en een wondermooie vorm
Ik zou je willen kussen
en het liefst nog op je mond,
maar nu ben ik aan het zweven
en jij staat nog op de grond
Ik voel vlinders in mijn buik,
dat is een heel erg raar gevoel
Mensen die verliefd zijn
weten goed wat ik bedoel
Het is een heel vreemd feit
en toch is het heel gewoon
In mijn hart huist er wat liefde
en een kleine windcycloon
Ik weet een leuke zaak
van onze piepkleine planeet
De wereld is veroverd
door een beest dat liefde heet