Hij is er weer de maand der maanden
Je ruikt zijn zoete geur van grote afstanden
Hij is er om ons bij elkaar te brengen
Hij is er om eventueel mensen te mengen
Deze periode betekent voor de gemeenschap vergeven
Geen zorgen maken en alles aan het lot over laten
Deze periode betekent je gedachten laten dwalen,
Je lichaam rust geven en uiteraard reinigen,
Je geest versterken en je koppie erbij houden.
Met gedachten dwalen bedoelen we;
Denken hoe onze broeders in arme landen zich voelen
En wat ze allemaal door moeten maken
Deze maand versterkt een van de vijf zuilen.
Het is niet zo moeilijk zo als sommige mensen denken
En zich voorstellen.
Voor ons is het een tijd die zich uit in blijdschap
Geen geruzie,geen kwade mensen
Wat je ziet is een rustige en een
Optimaal bewuste gemeenschap.
veel liefs de maand RAMADAN