Voor Nick
~~~~~~~~~~~~
De reden voor iemand
om voor iemand te leven
Betekent meer dan
je eigen geluk na streven
De reden om voor iemand
om voor iemand je leven te durven geven
Betekent meer dan
je eigen leven overleven
De reden om met iemand
alles te willen delen
Betekent meer dan
al het geluk in de wereld willen stelen
De reden voor iemand
voor iemand van wie ik hou
door die reden, die liefde
blijf ik altijd hier bij jou..